Cadeautip: Babybijbel

Nee, het gaat niet over een Bijbel in miniformaat (zoiets als een baby-kaasje) maar om een Bijbel voor baby’s vanaf ongeveer vier maanden. Toen ik een exemplaar in handen kreeg, was ik meteen enthousiast. Dus zoekt u in deze cadeaumaand nog een mooi geschenk voor uw kleintje, kleinkind, oppaskindje of kraambezoek… schaf een Babybijbel aan!

Voorlezen van baby’s is goed voor de hersenontwikkeling. Voorlezen van deze Babybijbel is ook een genot voor jezelf. Het boek bevat zorgvuldig geselecteerde verhalen die geschikt zijn voor de allerkleinsten. Ze passen binnen hun belevingswereld en worden verteld in eenvoudige woorden en aansprekende korte zinnetjes. De illustraties zijn in zwart-wit waardoor ze voor baby’s extra goed te onderscheiden zijn.

Sfeer

Hoe mooi is het als je kindje de naam van God gaat associëren met de sfeer van warmte en veiligheid die in deze Bijbel gecreëerd wordt. Het respect en de liefde waarmee gesproken wordt over God zal door herhaling door een kind opgepikt worden en zullen ze blijven koppelen aan het geloof waar ze op latere leeftijd verder mee kennis maken.

Muziek Uniek van deze Babybijbel is dat de verhalen herhaald worden in liedjes, geschreven op de wijs van bekende wiegenliedjes. Voor baby’s is herhaling belangrijk. Je kunt de verhalen keer op keer voorlezen, maar ook de liedjes kun je eindeloos voor je kindje zingen. Op die manier staat de Babybijbel straks met stip op nummer één in jullie gezin!

De babybijbel is hier te bestellen.